Feledhetetlen kávéélmény a pécsi Frei kávézóban!

Belépve Frei Tamás kávézójába olyan, mintha egy másik világba csöppennénk. Nagyon hangulatos, különleges keleties atmoszféra lengi körül. Pécsett a Király utca 7. szám alatt található a CAFE FREI kávéház, ahol ízlelőbimbóink „világkörüli utazást” tehetnek, a közel 70 féle kávékülönlegességnek köszönhetően.

hirdetés

Kóstold meg a világot!

A kávézóban olasz, francia, latin, amerikai, arab és japán kávékonyha 70-féle kávékülönlegességét kóstolhatjuk meg. Kortyolhatunk továbbá arab és beduin kávét igazi ibrikből, skandináv multikulti kávékülönlegességet, nápolyi haboskávét, szafari espressot, savoyai rumos-diós piskótakávét, kókuszos macchiatót Costa Ricából vagy a 11 fajta egzotikus jegeskávét is. Szinte minden kávé koffeinmentes változatban is elérhető.

A CAFE FREI saját pörkölő – és csomagolóüzemmel rendelkezik Magyarországon. Itt manufakturális körülmények között pörkölik a világ 18 országából, 26 különböző kávéültetvényéről behozott nyerskávét.

teljes kávéválaszték

Minden kávékonyha kávéleírását, az állandó választékot a kávézó asztalain elhelyezett kávélap tartalmazza. A kávélap a kávévilággal kapcsolatos cikkekkel, írásokkal szórakoztat, igazi “csemege”, amíg elfogyasztjuk a kényeztető kávénkat a hangulatos kávézóban.

Májustól a hónap ültetvénykávé ritkasága a Zambia AAA mosott Arabica, Livingstone „elveszett” kávéja, a hónap kávé-kalandja pedig a Bicerin, amelyben a vendégek élvezhetik a gianduja (törökmogyoró-csokoládé krém), a rövid olasz espresso, a tejhab és a csokoládéreszelék összeolvadó négyesét.

A kávén kívül saját gyártóüzemben készítik 5 kontinens süteményeit, helyben sütött péksüteményeket, teákat, forró csokikat, jeges csokikat, forró karamellát, saját készítésű shake-eket, limonádékat és házi jeges teákat kínálnak minőségi alapanyagokból.

A koncepció része a lelkiismeretes kereskedelem filozófiája is:

Olcsóbbak akarunk lenni, ezért nem fizettetjük ki vendégeinkkel a viszonteladók profitját. Közvetlenül a termelőktől vásároljuk az alapanyagaink nagy részét, és mivel személyesen találkozunk velük, tisztességesen megfizetjük őket, a szentendrei méztermelőt éppúgy, mint az afrikai kávéfarmert!

hu_mac_52_sq14-5cm

A kávék 330 Ft és 570 Ft közötti árkategóriában kaphatóak, a vendégek laktózmentes tejet, kókusztejet és mandulatejet is választhatnak.

A hét minden napján várják a vendégeket, baráti társaságokat, kellemes zene, ingyenes wi-fi áll a vendégek rendelkezésére és asztalfoglalási is lehetséges.