Laár András Pécsen

Október 15-én, csütörtökön Pécsre érkezik önálló estjével Laár András, hazánk egyik legközkedveltebb nevettetője.

hirdetés

Laár Andrást legtöbben a L’art pour l’art Társulat Besenyő Pista bácsijaként ismerik. Abszurd karaktereivel a Társulat estjei mellett saját, önálló előadásain is találkozhatunk. 2011 óta többször fellépett nagy sikerű, „Már megin’ igazam van!” című műsorával, majd 2013-ban vadonatúj „Mi hülyeség, mi nem az?!” című estjével lepte meg közönségét, amelyben új eszmefuttatások hallhatók Besenyőtől, új versek a Költőtől, soha nem hallott mesék a kedves és jóságos Edebede bácsitól, és mindezek mellett néha előbukkan a művész filozofikus énje is, aki humorral átitatott, ám valójában komoly gondolatait osztja meg a publikummal.

laár2

Névjegy
Laár András 1955. augusztus 9-én született Budapesten. Humorista, énekes, zeneszerző, dalszövegíró, író, költő, spirituális gondolkodó. A KFT együttes és a L’art pour l’art Társulat alapító és jelenlegi tagja, az ország Besenyő Pista bácsija. Gazdag életpályájának pár fontos állomása, a teljesség igénye nélkül: 2004-ben megjelent első könyve, a Laár pour l’art, amely abszurd verseket, monológokat tartalmaz András saját illusztrációval, a fejezetek végén elgondolkodtató írásokkal. 2006-ban művészi tevékenységének díjazásaként a KFT együttes 25 éves fennállása alkalmából a zenekar többi tagjával együtt megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét. 2009-ben megjelent Tündértantra című első szólólemeze, amelyen szanszkrit, hindi és magyar nyelvű dalok szerepelnek.

Laár András – Mi hülyeség, mi nem az?!
Pécs – ANK Művelődési Ház
2015. október 15., csütörtök
Teremnyitás: 18.30, az előadás kezdete: 19.00
Belépő: 2490 Ft
Jegyelővétel: a belépők korlátozott számban kaphatók a Partyzoo jegyirodában (7621, Pécs, Ferencesek utcája 26.), valamint az ANK Művelődési Ház jegypénztárában.

(x)