Lélegzetelállító újdonságokkal lép fel Pécsett az Eötvös Cirkusz!

Március 14. és 24. között a Boccaccio-parkolóban vár minden felnőttet és gyereket páratlan produkciójával a híres Eötvös Cirkusz. Idén a Moszkva Cirkusz sztárjaival karöltve hoznak izgalmasabbnál izgalmasabb produkciókat a pécsieknek, a 2019-es évad első fellépésein. (x)

Az Eötvös Cirkuszt 1920-ban alapították, sikere pedig azóta is töretlen. A népszerűség titkát leginkább a szakma önzetlen szeretetében, a családi összetartásban, a családtagok profi munkájában, illetve a látogatókkal kialakított közvetlen kapcsolatban látják, amire minden előadáskor nagy hangsúlyt fektetnek, és ami különlegessé teszi őket más társulatokhoz képest.

A cirkuszban minden évben új előadásokat vezetnek be, és próbálnak megújulni teljesen egyedi és új produkciókkal. Az idei programban közkívánatra rengeteg állat fog szerepelni, újdonságként nyestekkel, de a már megszokott macskákkal és kutyákkal, valamint egzotikus állatokkal – zebrákkal, tevékkel, watussikkal, lámákkal – is találkozhatnak a látogatók.

Illetve Magyarországon először lesz cirkuszi produkcióban látható a rendkívül különleges faj, az oroszlán és tigris keveredéséből született liger. Ez lesz az idei év főszenzációja. A ligereket egyébként a kifutóban ingyenesen lehet majd látni végig, amíg a cirkusz Pécsett tartózkodik.

Az állatokon kívül rengeteg koreografált műsorszám lesz látható, a moszkvai cirkusz sztárvendégei is meglepetésekkel érkeznek a fűtött nézőtér kényelmét élvező látogatók szórakoztatására.

– Az előadások úgy állították össze, hogy minden korosztály jól szórakozzon. Habár megmaradtunk a hagyományos cirkusznál, a modern fénytechnika rengeteget dob a produkción. Az előadásainkat próbáljuk interaktívvá alakítani, hogy a mai gyerekek is a lehető legjobban bekapcsolódhassanak és páratlan élményekkel távozzanak. Hiszen őket már nehezebb lenyűgözni, mint a korábban tévé és internet nélkül élő generációt – mondta Eötvös Suzy igazgató-társulatvezető.

ELŐADÁSOK:
hétköznapokon: 18 órakor (kedd és szerda szünnap)
március 15-én pénteken: 15 és 18 órakor
szombaton: 15 és 18 órakor
vasárnap: 11 és 15 órakor

További információ:
Telefon: 06 70 611 7777
www.eotvoscirkusz.com
Facebook: Cirkusz Eötvös
Cirkuszpénztár: 10-18 óráig
2 éves kor felett minden vendégnek jegyet kell váltania.