Teljesen megújult a kedvelt uránvárosi patika

A Pécs Megyei Jogú Város Egyesített Egészségügyi Intézménye épületében üzemelő Schulek Elemér Gyógyszertár (Pécs, Dr. Veress Endre u. 2.) meghatározó átalakításon, teljes felújításon esett át az elmúlt hetekben.

hirdetés

A beruházásnak köszönhetően a Schulek Elemér gyógyszertár immáron BENU Gyógyszertárként üzemel. Nem egyszerű felújítás történt: modern, nyugat-európai színvonalú, világos – barátságos belső teret alakítottak ki, ahol az egészségmegőrzést szolgáló termékek úgynevezett szabad polcokon, a vásárlók által könnyen elérhető módon helyezkednek el. Ezáltal lehetőségünk nyílik ezeket a termékeket kézbe venni, egymással összehasonlítani – mindezt a sor feltartása nélkül. Az új kialakításnál kiemelkedően fontos szempont volt, hogy a patika dolgozói és a betegek között emberibbé, egyszerűbbé válhasson a kommunikáció, hatékonyabbá a tanácsadás, hiszen mindez a gyógyulási folyamat esszenciális része.

A Schulek Elemér Gyógyszertár tulajdonosai 2016-ban döntöttek úgy, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz. A felújítás során a Schulek Elemér Gyógyszertárban is megvalósultak a BENU Gyógyszertár Koncepció elemei: a BENU arculat, az egészségmegőrzést szolgáló, gyógyhatású készítmények kibővített termékválasztéka, a modern, letisztult belső tér.

A beruházás mindenképpen új korszakot nyit a Schulek Elemér gyógyszertár történetében. Ezen új korszak kezdetét 2017. július 26-án szalagátvágással egybekötött avató ceremónián ünnepelték meg a BENU Magyarország Zrt. vezetői, a Schulek Elemér Gyógyszertár tulajdonosai és munkatársai.

A ceremónián ünnepi beszédet mondott a patika tulajdonosai, a CEF Invest Csoport képviseletében Dienes Marcell, aki hangsúlyozta: nem véletlenül született meg az a döntés, hogy a pécsi Schulek Elemér Gyógyszertárban az elsők között hajtják végre ezt a meghatározó beruházást. A nagy alapterület, sűrű betegforgalom és a helyi egészségügyi fejlődés iránt érzett elkötelezettség mind-mind tényező volt. Dienes úr beszédében köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak a BENU Gyógyszertár Koncepció megalkotásáért, az átalakítás során nyújtott szakszerű, professzionális támogatásért, de egyben hangsúlyozta: egy ilyen nagy horderejű átalakítás, az impozáns környezet csupán a kereteit adja meg annak a legmagasabb színvonalon végzett szakmai működésnek, mely a gyógyszertár dolgozóinak köszönhető.

Az avató ceremónián köszöntötte a vendégeket a Schulek Elemér Gyógyszertár vezetője, Dr. Károlyi Sándorné is. A gyógyszerész asszony meghatottan beszélt arról, hogy átadja a stafétát a fiatal generációnak, napokon belül nyugdíjba vonul. Örömét fejezte ki, hogy még részese lehetett a Schulek Elemér Gyógyszertár teljes megújulásának, a betérő vásárlók elismerő visszajelzéseinek. Örömmel tapasztalja, hogy jelentősen nagyobb hangsúlyt kap a patika működésében az egészségmegőrző és gyógyhatású termékek kihelyezése, bővített választéka. A gyógyszerész asszony végül köszönetét fejezte ki munkatársainak, akik fáradhatatlan munkával valósították meg a Schulek Elemér Gyógyszertár átalakítását, és készek folyamatosan fejlődni és a legmagasabb szinten elsajátítani a kor modern gyógyszerészetének elemeit.

A megújult Schulek Elemér Gyógyszertár változatlan nyitvatartással várja a betérő betegeket, vásárlókat a Pécs Megyei Jogú Város Egyesített Egészségügyi Intézménye épületében. (x)