A Bestmixer iskola 2006-ban alakult, és azóta minden megyeszékhelyen tökéletesre fejlesztettük irodáinkat és oktatásunkat.
Legújabb büszkeségünk a pécsi iskolánk, amiről bátran kijelenthetjük, hogy a jelenlegi állapotában nem csak a Dunántúl, hanem az ország egyik legprofibb mixer és barista iskoláját sikerült összehoznunk, aminek a régióban nincs versenytársa.

Mixer tanfolyam Pécs

Ha mixer tanfolyamra szeretne valaki jelentkezni, akkor igazi bárkörülmények között tud tanulni és fejlődni. Komplett épített bárpult, több száz palack ital között gyorsan magába szívja a bármixer szakma csínját-bínját. Az elméleti anyagot – ami a könyvében is megtalálható – projektoron vetítjük ki, így a gyakorlati oktatáson is a szeme előtt vannak az elméleti tudnivalók.

8-10 fős csoportokban gyorsan és hatékonyan lehet a szakmát elsajátítani. De ha valaki magántanulói státuszban szeretne a képzésen részt venni, akkor arra is van lehetősége.

A tananyagot tekintve olyan módszert és tematikát dolgoztunk ki, ami nem csak az alap koktélokat tartalmazza. A mixer iskolák többsége – ha Pécsről beszélünk, nem tudom, hogy működik-e egyáltalán „többi” iskola – az alap koktélokat tanítja meg a diákoknak, ami jó, hiszen bárhol a világban ismerik ezeket. Azonban egy mixer nem attól lesz jó mixer, hogy el tud készíteni egy Mojitot, vagy egy Daiquirit, hanem attól, hogy a vendég bármit kérjen is tőle, meg tudja valósítani, és egyedi, a saját ízlése szerint készült italt kapja.

Hát ettől olyan különleges a mixer tanfolyamunk, hiszen a Bestmixer iskolában azt is megtanulják a fiatalok, hogyan kell kreatívnak lenni, hogyan kell új koktélokat kitalálni, mert ennek a szakmának is követnie kell a trendeket. A tanulók rengeteget gyakorolnak, italokat fejlesztgetnek, ez teszi élvezetéssé, izgalmassá az órákat.

Az időpontokat a hallgatókkal közösen egyeztetjük, és úgy alakítjuk ki, hogy mindenkinek kényelmes legyen iskolába járni.

Ami szintén nagyon fontos és pozitív dolog, nem kell Budapestre utazni a vizsga miatt, hanem a megszokott környezetében tud levizsgázni.

A mixer tanfolyam mellett további képzéseken tudod a tudásodat elmélyíteni vagy magasabb szintre emelni. Célunk az is, hogy a Pécsen végzett hallgatóink is jól szerepeljenek egy-egy hazai, nemzetközi, vagy akár világversenyen, és a legjobbak legyenek a szakmában!

Iskolánk Pécsen a Rákóczi út 50.-es szám alatt található, minden hétköznap 9–17.30-ig nyitva áll az érdeklődők előtt.

(x)

Hirdetés