Pécsen is bemutatkozik a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat

Pénzügyi döntés előtt áll és a megfontolt választáshoz hiteles, pártatlan tanácsra van szüksége? Fizetési nehézségekre keres megoldást vagy egyszerűen csak szeretne kiigazodni a pénzügyi útvesztőkben? Bármilyen pénzügyi témáról van szó, személyes segítség kérhető Pécsen a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértőitől! (x)

hirdetés

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatot az MNB hozta létre azzal a céllal, hogy abban az esetben is lehetőség legyen személyes ügyintézésre, ha valaki a fővárostól távol él és nem áll módjában felkeresni az MNB ügyfélszolgálatát. A Pécsen működő iroda üzemeltetését a pénzügyi intézményektől és szolgáltatóktól független Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete végzi. A tanácsadók járatosak a pénzügyi kérdések és problémák kezelésében, tudásukat és felkészültségüket oktatások és továbbképzések garantálják, amiről rendszeres vizsgákon kell számot adniuk. Az ingyenes tanácsadások alkalmával részletes tájékoztatást nyújtanak a különböző szolgáltatások jellemzőiről, az egyes konstrukciók előnyeiről és kockázatairól, értelmezik az egyedi szerződéseket, segítenek a hivatalos okmányok, kérelmek megfogalmazásában és benyújtásában, illetve a megfelelő fórumokhoz irányítják a panaszos ügyekkel hozzájuk fordulókat.

Az iroda már 2012 óta nyújt szolgáltatást természetes személy fogyasztók számára, akik pénzügyi vállalkozásokkal (bank, biztosító, befektetési vállalkozás, követeléskezelő, stb.), szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseik, vitás ügyeik esetén keresik fel az irodát. Tanácsadóink célja a tanácsadás révén a konkrét esetek hatékony és gyors megoldásában történő segédkezés.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatnak több megyeszékhelyen működik irodája, ezen túlmenően a pécsi szakértők rendszeresen tartanak kihelyezett tanácsadásokat Baranya megyén belül Mohácson, Komlón, Pécsváradon és Szentlőrincen.

Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda – Pécs 

Elérhetőségek:

Cím: 7621 Pécs, Király u. 42.

Telefon: +36 70 243 3356 (ügyfélfogadási időben!)

Email: pecs@penzugyifogyaszto.hu

Honlap: www.penzugyifogyaszto.hu

Ügyfélfogadás:

hétfő: 8.00–14.00

szerda: 8.00–14.00

csütörtök: 11.00–17.00

Hirdetés