Jön a vérengző vadállatok éje

Halloween: vérengző vadállatok, settenkedő árnyak, borzongató helyek – ezekkel a szavakkal hívja nagy kalandra látogatóit a Pécsi Állatkert. Programokban és élményekben gazdag péntek este várható!

hirdetés

Várhatóan tetőfokára hág majd a hangulat a Pécsi Állatkertben Halloween estéjén, október 28-án. Az állatkert csapata ugyanis töménytelen izgalmas programmal készül a látogatók számára, még a legbátrabbaknak is tartogatnak meglepetéseket.

Siptár Dávid, a Pécsi Állatkert szolgáltatási vezetője elmondta, természetesen ha valaki délután háromkor jön el az állatkertbe, ugyanúgy részt vehet mindenen, mint az, aki este fél hét körül jön, nincs külön belépő Halloween estéjére.

Aki jelmezben érkezik, arra már a kapuban jutalom vár, 20%-os kedvezmény formájában, az este során később versenyt is tartanak három kategóriában: az ovisoknak, a sulisoknak és a 14 év felettieknek.

A hagyományos halloweeni programok sem maradnak el, mint a tökfaragás és az arcfestés. Az állatkert étterme stílszerűen tökös különlegességeket tálal kóstolásra a vendégeknek erre az estére – minden a tök jegyében telik.

A Mecseki Kisvasút is halloweeni díszekbe burkolózik majd, hogy egy igazi szellemvasúttá váljon arra az egy estére, és egy félelmetes utazásra vigye a vállalkozókat a sötét fák közé.

– Nagy érdeklődés lesz várhatóan a rémtúra és a bátorságpróbák után is 18 és 19 órakor, itt a vadon igazi urai/hölgyei közelébe merészkedhetnek azok, akik belevágnak! Többet azonban nem árulhatok el, sok meglepetésünk van a látogatók számára. Biztos, hogy nem fog csalódni az, aki itt tölti a péntek estét!

A programok délután 16 órakor kezdődnek és este 21 óráig tartanak. Pénztárzárás 20 órakor lesz.

(A rendezvény során a nyugalom megzavarására alkalmas események, programok várhatóak!)

halloween zoo