Új lehetőségek az albérletkiadásban

Külföldi albérlője van? Nem olyan magabiztos, ha idegen nyelven kell vele kommunikálnia? Nem tud kiigazodni az adózási és jogi kérdésekben? A Home Service most futó akcióiban félórás ingyenes tanácsadás alkalmával segít eligazodni minden felmerülő kérdésben.

hirdetés

Egyre több pécsi vág bele manapság az albérletkiadásba, illetve fekteti be pénzét az ingatlanokba. Mint minden vállalkozást, ezt is lehet kevesebb vagy több haszonnal működtetni, sok vagy kevesebb időt beleölni.

Teszárik Olivér, a Home Service képviselője elmondta, abban segítenek, hogy a legoptimálisabb bevétel mellett minimális időpazarlással lehessen megoldani az albérlettel kapcsolatos ügyeket. A külföldiek számára kiadott lakással kapcsolatban különböző problémák merülhetnek fel, amelyekre gyors és hatékony megoldást tudnak nyújtani. Ha hadi lábon áll az idegen nyelvekkel, esetleg aggályai vannak a különböző kultúrák eltérő lakáshasználatával kapcsolatban vagy elveszik a jogszabályok és adózási formák folyamatos változásainak bonyolult hálójában, akkor a Home Service a biztos megoldás.

cikkbe_hs2

A cég az alábbi területeken nyújt segítséget a pécsi ingatlantulajdonosoknak, bérbeadóknak:

– albérletkezelés
– bevételek maximalizálása
– kapcsolattartás a bérlőkkel (akár angolul is)
– lakás állapotának ellenőrzése (többek között a mérőórák leolvasása és a házirend betartásának vizsgálata)
– javítási munkák teljes körű intézése
– pályázatfigyelés
– a kiadandó lakás belsőjének megtervezése (akár a szerkezetkész állapottól a bútorozásig annak érdekében, hogy a legoptimálisabb költségen a lehető legkelendőbb legyen az albérlet a piacon).

További részletek: www.alberletkezelespecs.hu

(x)