Új lottózó nyílt Pécsen

Február elején nyitotta meg kapuit az Ifjúság úti Magánottózó, amely az egyetemi városrész szívében, a Bölcsészet- és Természettudományi Kar tőszomszédságában, a Paulus étteremmel szemben található. A lottózó áprilistól meghosszabbított nyitvatartással, hétfőtől szombatig 8–20 óra között, vasárnap 8-tól 16 óráig várja a fogadókat és játékosokat.

hirdetés

Az üzletet úgy alakították ki, hogy az minden játékos igényét kielégítse. Az üzletben két televízión folyamatosan követhetők az aktuális sportesemények és az éppen kihúzott nyerőszámok, a tippmixüket összeállítóknak pedig ingyenes wifi és két számítógép áll rendelkezésre. Az üzletben kényelmesen több mint 10 játékos fér el, akik asztalok és könyöklők mellett böngészhetik az aktuális fogadási ajánlatokat.

IMG_0025

Az üzletben a játékosok vagy az épp csak betérők számára frissen főzött Il Moretto kávéval, minőségi teákkal, hideg üdítővel, ásványvízzel, energiaitallal és snack termékekkel várják.

A lottózóban napi- és hetilapok, magazinok és színes újságok nagy választéka kapható, emellett a Pécsi Hírekbe és az Új Dunántúli Naplóba történő apróhirdetés feladására is van lehetőség. A lottózóban a Tüke Kártya birtokosok 20 százalék kedvezményt kapnak a frissen főzött tea és kávé árából, valamint 10 százalék kedvezményt az üveges és dobozos üdítők, ásványvizek árából.

Az üzlet emellett folyamatos akciókat kínál, amelyeket a lottózó Facebook-oldalán találhatnak meg: https://www.facebook.com/pecslottozo