Újra személyes ügyfélfogadás a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatnál

Ismét személyesen intézhetik ügyeiket a lakossági ügyfelek június 1-jétől a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodákban. Az ügyfelek az irodákat a járványügyi higiéniás szabályok betartása mellett látogathatják.

hirdetés
Uránia Mozi

A koronavírus kockázatainak csökkenésével 2021. június 1-től a lakosság ismét személyesen is intézheti ügyeit a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodákban.

A Magyar Nemzeti Bank által működtetett Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat (PNTI) szakemberei széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az előrelátó pénzügyi termékválasztás, a minősített fogyasztóbarát termékek, az elérhető állami támogatások, a pénzügyi fogyasztóvédelmi ügyek, vagy akár a fizetési nehézséggel küzdő ügyfelek problémáinak kezelése terén is.

Az irodák üzemeltetését a hazai pénzügyi intézményektől és szolgáltatóktól független civil partnerek – egyesületek, nonprofit szervezetek – végzik, akiknek tanácsadói magasan képzett, pénzügyi témákban jártas, naprakész ismeretekkel rendelkező szakemberek.

A Pénzügyi Navigátor irodák 2020 tavasza óta a járványügyi korlátozások ellenére is több mint 23 ezer esetben támogatták ingyenes tanácsadással, információkkal a hozzájuk fordulókat.

A szakértők segítenek többek közt

• pénzügyi döntések előtt tájékozódni, az egyes szolgáltatók ajánlatait összehasonlítani, a különböző konstrukciók előnyeit és kockázatait megismerni;
• szerződéskötés előtt a szükséges dokumentumokat értelmezni;
• fizetési nehézségek, eladósodottság esetén az anyagi terhek csökkentését támogató lehetőségeket megtalálni;
• panaszügyek esetén a megfelelő fórumhoz fordulni, a szükséges beadványokat kitölteni, elkészíteni és benyújtani.

Az irodahálózat szakértői díjmentesen állnak a fogyasztók rendelkezésére, a tanácsadás és az ügyintézés teljesen ingyenes.

Ezen túlmenően, annak érdekében, hogy a fogyasztók minél egyszerűbben kapcsolatba léphessenek a hálózat munkatársaival, a szakértők 2021. július 1-től ismét rendszeresen tartanak kihelyezett tanácsadásokat is számos vidéki helyszínen.

A tanácsadók és az ügyfelek biztonsága érdekében a tanácsadó irodákban továbbra is érvényben maradnak a biztonsági intézkedések (például maszkviselés, kézfertőtlenítés).

Amennyiben tehát pénzügyi vonatkozású kérdése vagy panasza van forduljon bizalommal a Pécsi Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodához.

Elérhetőségek:
Cím: 7623 Pécs, Rákóczi út 24-26., I. emelet, 221. számú iroda
Telefon: +36 70 243 3356 (ügyfélfogadási időben) // E-mail: pecs@penzugyifogyaszto.hu // Web: www.penzugyifogyaszto.hu, facebook.com/penzugyifogyaszto

Ügyfélfogadás:
HÉTFŐ: 8.00–14.00 // SZERDA: 8.00–14.00 // CSÜTÖRTÖK: 11.00–17.00

(x)