Fábián Juli & Zoohacker koncert

A korábban jazzénekesnőként jegyzett Fábián Juli és az elektronikus produkciókból ismert Zoohacker számára az országos ismertséget a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntője hozta, ahová bekerült Like a Child című daluk. A pécsi közönség november 17-én találkozhat velük a Zsolnay Negyed E78-as koncerttermében.

hirdetés

Dalaik különlegességét az adja, hogy egyrészt a hagyományos zenei műfajok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap bennük, másrészt a régebbi stílusjegyek újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által – mindennek eredménye pedig igazi minőségi popzene.

FábiánJuli&Zoohacker2016_01_vz
Sikerei csúcsán Pécsre látogat a duó

A zenekar 2011-es debütálása óta folyamatosan jelen van a hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin. A csapat 2015-ben jelentette meg debütáló albumát Shine címmel, melyet telt házas koncertek követtek. Nothing to lose, my dear című daluk ősszel debütált, és szinte azonnal a slágerlisták legjobbjai közé került. 2016-ban a zenekar valódi történelmet írt: eddig soha nem látott gyorsasággal kapkodták el a jegyeket a Müpa hangversenytermében megrendezett MR2 Szimfonikkal közös Fábián Juli & Zoohacker koncertre – mindössze három hét alatt minden jegy elkelt. Így nem árt sietni megvenni a jegyeket a pécsi koncertre online ITT vagy a ZsÖK Infopontjain!

 

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkTűz, víz, baleset
Következő cikkAdd a véred!