Ingyen koncertjegy négyes átlag felett? Nem tréfa!

A Pannon Filharmonikusok nem ismeri a tréfát, ha a tehetség ösztönzéséről van szó, így idén a végzős középiskolásokat is megajándékozzák. Az évad utolsó előadására ingyenes koncertjegyet kaphatnak az érettségizők, ha jól teljesítenek.

hirdetés

Amennyiben négyes átlag felett érettségizik valaki, annak június 25-én a Kodály Központban van a helye. Nemcsak a jegy árát állja a zenekar, de még meglepetés is lesz. A jegyet az érettségi bizonyítvány bemutatásával a koncert helyszínén lehet átvenni.

Rufus Wainwright munkái során olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Bruno Mars, Adele és Amy Winehouse. A zeneszerzés mellett tehetsége megmutatkozik akkor is, ha mikrofont ragad vagy hangszert fog a kezébe. Talán nincs is erre jobb bizonyíték annál, mint hogy a Rolling Stones magazin a legjobb albumnak választotta debütáló lemezét. Ahogy vitathatatlanul árulkodó az a tény is, hogy Rufus Wainwright a legexkluzívabb művészekkel együtt lépett fel és köszöntötte énekével Stinget 2011-ben, 60. születésnapján rendezett koncertjén.

 

Az előadásról bővebben itt tájékozódhat.