Punnany-koncert – Élvezd, de most máshogy!

Minden eddigitől merőben eltérő dobásra készül a Punnany Massif! Koncerttermes Akusztik Turnéjuk műsora az intimitás, a zenész és közönsége közti közvetlen kapcsolatra épít. Biztos, hogy tudnak újat mutatni a srácok, hiszen a jól ismert dalok új köntösbe bújtatott változatait, a Punnany-hangzás talán eddigi legőszintébb kifejezését ígérik a koncertre.

hirdetés

 

PunnanyMassif_acoustic

A Punnany Massif zenekar az elmúlt évtizedben egy egész országgal megszerettette azt az egyedi recept alapján kikevert hangzásvilágot, ami a kezdetekben bizonyos bennfentes pécsi berkeken, illetve az ország haladóbb felfogású hiphop-undergroundján kívül nem sokaknak esett le.

Mára a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb, meghatározó áramlatává vált ez, az eredetileg egzotikusnak számító mixtúra, az élő hangszerekre, zenekarra épülő, magyarul előadott, funk-rockot, népzenét, elektronikát (és még…) ötvöző hip-pop.

A csapat kétszer egymás után, december 9-én és 10-én mutatja be a Kodály Központban a kifejezetten hangversenytermekre, vagy legalábbis “ültetett” közönségre készült műsorát. A jól ismert kedvencek elemeikre szedett és újra összerakott változataira, soha nem hallott (talán nem is létező..?), látszólag önkéntelenül összeálló új kompozíciókra lehet számítani. De még jobb, ha otthon hagyjuk az elvárásainkat, és rábízzuk magunkat a zenekarra, és ezt most együtt éljük át.

„Élvezd az életnek minden egyes percét,
Megérdemled az időt, hogy tartalmasan teljék.”

 

Jegyek és információ: ITT!