Tudjuk, hol bulizol péntek este!

Tripla őrület vár november 4-én, három ütős zenekarral: P.O.P. Night: Psycho Mutants – KIPU – Junkie Jack Flash, a Zsolnay Negyed E78-ban!

Már több mint tíz éve, hogy a Psycho Mutants pszichedelikus, western swinget és rock`n roll-t tangóharmonikával házasító zenéjével berobbant Pécs könnyűzenei életébe. A pszichomutánsok 2009 óta aktívan jelen vannak Nyugat-Európában is, és a többnyire nagy sikert arató külföldi fellépések mára meghozták a jutalmat: utolsó lemezük, a Baby Burn Franciaországban jelent meg a legendás [PIAS] kiadónál. A lemezmegjelenéskor a Baby Burn máris a legjátszottabb lemezek között ragadt a francia független rádiók toplistáján több mint három hónapig. De továbbra is kompromisszumok nélkül darálja a banda a különleges rock`n`roll-ját, kis és nagyszínpadokon egyaránt.

KIPUlogoJJF_LOGO_10x10_01

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt hetekben már kétlemezes zenekarrá előlépett Junkie Jack Flash példa nélküli fejlődésen ment át az elmúlt egy évben. Soprontól Debrecenig, Zalaegerszegtől Miskolcig végigturnézták az egész országot, aminek köszönhetően már nem csak Baranyában, de országszerte is az egyik legnagyobb figyelemmel követett ifjú rockzenekarrá nőtte ki magát. A jövő tavaszra elkészülő Viszkis-filmben is szerepelnek majd, ami azt jelenti, hogy már nem csak Pécs utcáin, de a mozivásznon is szembejöhetnek. Lendületes, energikus koncertjeik mellett senki nem tud szó nélkül elmenni!

„Részegen mindenki szerelmes” – Énekli az örökérvényű igazságot a 2006-ban Velencén indult, de már pécsi székhellyel működő háromtagú KIPU zenekar, akik a kezdetektől fogva változatlan felállásban és töretlen lelkesedéssel hozzák a hangos és lendületes rockzenét.
A zenekar megnyerte a 2008-ban megrendezett Fishing On Orfű fesztivál tehetségkutatóját. Az ezt követő időszak főleg klubkoncertezéssel telt, az önálló bulik mellett olyan bandák előzenekaraként léptek színpadra a srácok, mint a Supernem, a Kiscsillag, vagy az Erik Sumo Band. A KIPU a 30y és a Vad Fruttik állandó vendégeként turnézott az országban 2010 tavaszától. A zenekar épp második nagylemezének megjelenésén dolgozik.

Menetrend: Kapunyitás: 20.00, KIPU: 20.50, Psycho Mutants: 21.45, Junkie Jack Flash: 23.00
Jegyek online és helyszínen: ITT!

 

P_N_01