Meglepetések várják a leendő pécsi bölcsészeket

A forgalmas karokon több a besurranó is...

Lassan véget érnek a szóbeli érettségi vizsgák, és minden érettségiző diák számot vet, mielőtt belecsobbanna a nyárba: hány pontot szerezhet, mennyi kellett tavaly a megjelölt szakra való bekerüléshez, és vajon a megfelelő intézmény megfelelő szakja szerepel-e első helyen a felvételi jelentkezési lapján. Ebben kíván segítséget nyújtani a PTE Bölcsészettudományi Kar egy nyárindító, könnyed hangulatú rendezvénnyel.

hirdetés

A Pécsi Bölcsész Sorrendmódosító Partira várják mindazokat a BTK-ra jelentkező diákokat, akik szeretnék közelebbről megismerni a Kart, a lehetőségekhez mérten minél inkább be szeretnék biztosítani felvételüket, bizonytalanok, hogy jó szakot jelöltek-e meg első helyen.

2016. július 4-én interaktív programokra, beszélgetésekre és zenés-bográcsos mulatságra hívják a leendő hallgatókat. A programon résztvevő diákok egy könnyed, csapatépítő tréning után játékos, interaktív kampusztúra keretében megismerkedhetnek a kar és a képzés érdekességeivel, híres pécsi bölcsészek történeteivel, illetve a karon művelt tudományok modern világban betöltött szerepével.

Ezek után beszélgetésre várják őket, amelynek a bölcsészek kultikus helye, a Szenes klub és a bölcsész zenei karrier lesz a témája. A beszélgetés résztvevői DJ Venom, a Halott Pénz dj-je, Dobos Csaba zenei újságíró, menedzser, illetve Koncz Balázs, a 30Y menedzsere és a PTE Zenélő egyetem koordinátora. Az estét bográcsozás zárja, amelyet Weber Zsuzsi gitáros-énekes produkciója egészít ki.