500 forintért adják a jegyet a válogatott meccsre

 Már 500 forintért is lehet belépőt kapni a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, a litvánok elleni, június 5-én sorra kerülő felkészülési mérkőzésére.

Krecz Tibor, a találkozónak otthont adó debreceni Nagyerdei Stadion marketing igazgatója a pénteken tartott sajtótájékoztatón elmondta, a jegyek árusítása három szakaszban történik. Május 18. és 24. között kizárólag a debreceni klubkártyával rendelkező drukkerek vásárolhatják meg jegyeiket, a már említett 500 forintos áron, a kanyarba szóló tikettek 750 forintba kerülnek. Ezen kívül vannak 1500 forintos belépők, illetve a legjobb jegyeket – a felezővonalhoz szólókat – 3000 forintért vehetik meg.
A második szakaszban, május 25. és 31. között a többi kártyatulajdonos juthat ugyanilyen áron jegyekhez, míg az utolsó héten már csak dupla áron lehet vásárolni, kivéve a felezővonalhoz szóló belépőket, amelyek 5000 forintba kerülnek majd ekkor.  A VIP-jegyek egységesen 12 000 forintba kerülnek. Dárdai Pál csapata nyolc nappal a litvánok elleni mérkőzés után Helsinkiben a finnekkel játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés