11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaA harmadik negyedben szertefoszlottak a pécsi remények

A harmadik negyedben szertefoszlottak a pécsi remények

Az első félidőben még nyitott volt a meccs, a harmadik negyedben aztán robbantott a Szeged, amely végül simán legyőzte a Pécset.

A tabellán elfoglalt helyek alapján komoly rangadóra készült szombaton este a hetedik helyen álló PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata, hiszen a nyolcadik Szeged otthonába látogatott. Az első félidő pedig igazolta is, hogy két nagyon hasonló erőt képviselő együttes csatája ez. Az első negyeden ugyan két góllal meglépette a Szeged, de a második nyolc perc már a pécsieké volt, így a nagyszünetre döntetlennel mente a felek.

A harmadik negyed aztán borított mindent. A Szeged gyakorlatilag állva hagyta a PVSK-t, 5-0-s rohanással gyakorlatilag el is döntötte a meccset. Egy kicsit szépíteni még tudott az eredményen Török Viktor együttese, de a pontszerzésre így végül már nem maradt esélye.

Szeged–PVSK-Mecsek Füszért 10-7 (2-0-2-4, 5-1, 1-2)
Vízilabda-OB I., férfiak. V.: Homonnai, Tordai.

Szeged: Gyapjas – KARDOS 2, KÜRTI 3, Tóth Gy. 1, BAJ 1, Horváth Zs., LAKATOS 1. Cs.: Sánta, Bóbis 1, Mekkel 1, Hajdú, Vékony, Pörge. Vezetőedző: Kiss Csaba.
PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Gál, Gaszt, KOLOZSI 3, Csacsovszky A. 1, CSORBA 3, Reisz. Cs.: Némethy, Oltean, Lihotzky, Aaranyi, Almási.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő