5 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapSportLabdaA második teszt is negatív a pécsi pólósoknál!

A második teszt is negatív a pécsi pólósoknál!

Azonnal elhalasztották a hátralévő kupamérkőzéseket, mivel kiderült, hogy a Ferencvárosi Torna Club a BENU Magyar Kupában érintett csapatánál több játékosnak pozitív lett a tesztje. A PVSK-Mecsek Füszért csapata is érdekelt volt a kupában, ezért teszteltettek, szerencsére mindenkinek negatív lett az eredménye, nemrég pedig megismételték a tesztet, és az is negatív lett.

Mint tájékoztatta lapunkat a PVSK-Mecsek Füszért, ezúttal is a legjobb és legérzékenyebb vizsgálati módszert alkalmazták, PCR-tesztet végeztettek a pécsi sportolókon, és szerencsére a második teszt is negatív lett mindenkinél.

Korábban megírtuk: a pécsi klub fontosnak tartotta, hogy letesztelje a kupamérkőzés elmaradása után a játékosokat, a stábot és a vezetőséget, de mindenkinek negatív lett az eredménye, így folytathatja a csapat a felkészülést – tájékoztatta lapunkat néhány napja a PVSK-Mecsek Füszért.

Bár a Magyar Vízilabda Szövetség nem tette kötelezővé a tesztelést, az egyetem munkatársainak hála a Pécsre érkezést követően azonnal teszteltették a csapatot (először) a Hullámfürdő vendégei, a többi sportoló és az uszoda munkatársai biztonsága érdekében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő