13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaTaggyűlés a Pécs 2010 megmentéséért

Taggyűlés a Pécs 2010 megmentéséért

Összehívták a tulajdonosi taggyűlést a pécsi nő kosárlabdacsapat megmentéséért. Az ülésen a csapat gazdasági helyzetéről, esetleges tőkepótlásáról egyeztetnek.

A Pécs 2010 nő kosárlabdacsapatot működtető Pécsi Női Kosárlabda Kft. ügyvezetője, Albert Tamás által készített jelentést követően a társaság felügyelőbizottsága a kft. tulajdonosi taggyűlésének összehívását kezdeményezte.
A feb-tagok ugyanis aggasztónak találták a kft. gazdasági helyzetét, elég csak a több mint kétszázmilliós adósságra gondolni.

A társaság ügyvezetője, Albert Tamás a Pécs TV-nek úgy nyilatkozott, hogy február 7-re hívta össze a közgyűlést, amelyen a pénzügyi helyzet megoldását illetően gazdasági kérdésekről tárgyalnak.

A televízió felvetésére, miszerint szóba került-e az ügyvezetői pozíció kérdése, – lévén február 12-én lejár megbízatása – úgy felelt, hogy ő ilyen napirend tárgyalását nem kezdeményezte, ha azonban a tulajdonosok kérik, akkor természetesen erről is szó lehet.

A kft.-ben egyébként Pécs városa 49,7 százalékot, a PVSK Női Kosárlabda Utánpótlásért Alapítvány 0,3 százalékot, míg Iványi Dalma 50 százalékot birtokol.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő