11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaA Pécs ellen mutatkozhat be este Dzsudzsák

A Pécs ellen mutatkozhat be este Dzsudzsák

A PMFC az NB II. 10. fordulójának zárómérkőzése alkalmával a DVSC vendégeként lép pályára szeptember 28-án, hétfő este nyolc órakor a Nagyerdei Stadionban. A találkozón a Loki új sztárigazolása, Dzsudzsák Balázs is bemutatkozhat – írja a Cívishír.

A találkozót a köztévé sportcsatornája élőben közvetíti, bizonyára sokan lesznek kíváncsiak a mérkőzésre és Dzsudzsák játékára, hiszen 12 év után léphet pályára ismét a Lokiban.

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője egyébként azt nyilatkozta, „nincsenek elájulva” attól, hogy vezetik a bajnokságot, hozzátette: nehéz meccsre számít a Pécs ellen. Dzsudzsák Balázsról pedig azt mondta, „személyében egy olyan kaliberű labdarúgó érkezett, aki meghatározó ember volt a csapataiban külföldön, a válogatottban, és a tréner meggyőződése, hogy a DVSC-ben is az lesz” – olvasható a Cívishír cikkében.

Vas László, a PMFC vezetőedzője pedig a következőképp nyilatkozott a találkozó előtt:

[su_quote]a Debrecen minden tekintetben kiemelkedik az NB II-es mezőnyből, nem véletlenül áll a tabella első helyén. Meggyőzően játsszák hazai meccseiket, amelyeket eddig mind megnyertek. Nem csak NB I-es, hanem nemzetközi és válogatott tapasztalattal felvértezett, rutinos és fiatal játékosok alkotják a keretüket. A mi feladatunk nem az lesz, hogy csodáljuk őket, hanem azontúl, hogy megnehezítenénk a Loki dolgát, megfelelő hittel, koncentrációval és a saját játékunkra törekedve csapatként szeretnénk eredményesen szerepelni.[/su_quote]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő