“A spanyol válogatott még többre hivatott”

A vasárnap világbajnoki címet szerző spanyol labdarúgó-válogatott további sikereket érhet el a döntőben a győztes gólt lövő Andrés Iniesta szerint.

“Ez a cím nem fogja befolyásolni egyikünk teljesítményét sem. Szeretnénk továbbra is ilyen jól játszani és további címeket nyerni” – nyilatkozta a Barcelona középpályása, akit hazaérkezése után legtöbben a hosszabbításban elért, győzelmet jelentő góljáról kérdezték.

“Az egész nagyon gyorsan történt. Először nem láttam magam körül senkit, ezért arra gondoltam, biztos lesen állok. Azonban Cesc Fabregas zseniálisan ismerte fel a helyzetet és juttatta el hozzám a labdát. Mindenképpen kapura kellett törnöm, hiszen a tizenegyespárbaj szörnyű lett volna” – mondta Iniesta, aki azt is hozzátette, hogy a következő szezontól szívesen játszana egy csapatban Fabregas-szal.

A katalán klub a legjobban képviselt együttes a spanyol válogatottban és az ott játszó futballisták nyíltan jelezték, mennyire szeretnék csapatukban tudni a Barca nevelésű, ám évek óta az Arsenalban légióskodó játékmestert. Hétfőn az ünneplés közepette Carles Puyol és Gerard Piqué egy Barcelona-mezt húzott az irányítóra, aki láthatólag nem ellenkezett.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés