10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekA végén harcoltak ki döntetlent a PVSK pólósai

A végén harcoltak ki döntetlent a PVSK pólósai

Izgalmas meccsen értékes döntetlent játszott a PVSK férfivízilabda-csapata haza medencében a Honvéd ellen.

A PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es vízilabdacsapata ma este a Honvéd gárdáját látta vendégül. A szezon eddigi részében mind a két együttes hullámzóan teljesített, így nagy kérdés volt, hogy a papíron esélyesebb fővárosiak ellen ezúttal mire lesz képes a Török Viktor edzette pécsi alakulat.

Nos, összességében nem lehet oka panaszra a PVSK-nak, ugyanis egy nagyon kiélezett meccsen, az utolsó másodpercekben sikerült pontot mentenie hazai medencében.

A kormány legújabb korlátozó intézkedései miatt ezen a bajnokin már nem lehetett nézők az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában – pedig ha lettek volna, talán még a döntetlennél is szebb eredmény kerekedhetett volna ki ebből az összecsapásból.

 

PVSK-Mecsek Füszért–Budapesti Honvéd SE 9-9 (1-3, 2-2, 3-1, 3-3)

Vízilabda-OB I. Pécs, zárt kapus mérkőzés.
PVSK-Mecsek Füszért: Józsa O. – Sólyom, RAKONJAC 2, Kosic, Gál 1, Zerinváry, KOLOZSI 3. Cs.: CSABA M. 2, Reisz P., Kókai, Turnai 1. Vezetőedző: Török Viktor.
Honvéd: Decker A. – Kiss B. 1, Hosnyánszky 3, Illés 1, Simon R. 1, Fejős, Manhercz 1. Cs.: Gregor, Ekler 1, Szirányi, Decker Á., Chilkó, Molnár. Vezetőedző: Szívós Márton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő