Amit már régóta szeretünk: Telekom Vivicittá Városvédő Futás Pécs

Nem először rendeznek Telekom Vivicittá Városvédő Futást Pécsett: először 2003-ban került sor a rövid, mindössze 3 km-es futásra, ahol gyerekek, felnőttek, apróságok és nyugdíjasok együtt élvezték a sportot és közben a város nevezetességeinek látványát is.

hirdetés

2003 után majdnem 10 évig nem látogatott el az egyébként országot járó esemény Pécsre, de 2012-ben, 2013-ban és 2015-ben visszatért ide a városvédő futás. A táv némileg változott az évek során, hol 2,9 km volt, hol 3,2 km, jelenleg 3,5 km.

A névadó szponzor is változott, míg végül pár éve az elnevezés Telekom néven állandósult. Egy valami azonban változatlan a kezdetek óta: a pécsiek és Pécs környékiek lelkesedése és vidám részvétele! A négy Vivicittá Városvédő Futáson 8610-en vettek részt, a legtöbben tavaly, amikor is 4100 nevezés futott be a jeles eseményre. Ez azért is gyönyörű szám, mert a 2003-as első alkalomra mindössze párszázan jöttek el.

Ajandekcsomaggal
Befuto
Fotozas
Vivicitta_Pecs_2016
Vivicitta_TShirt_2016_Pecs

Idén újra Pécs és újra Városvédő Futás! A cél sem túl bonyolult: a részvétel és a teljesítés. Az se baj, ha nem futva, hanem gyalogszerrel, az se, ha babakocsival, az se, ha a kicsik futóbiciklivel teszik meg a távot. Itt egy cél van: a város lakói közösen ünneplik lakóhelyüket!

A futás előtt közös bemelegítésen lehet átmozgatni a testet.

Gyertek el ti is, ez egy közös program a pécsiekkel! Mindenkit szeretettel látunk! A nevezés után megkapod az esemény egyedi pólóját. Április 24-én ne hagyd ki! Rajt 11 órakor a Széchenyi téren.

Bővebb info: www.futanet.hu

(x)