11 C
Pécs
szerda, április 17, 2024
KezdőlapSportLabdaAnglia 11-esekkel ejtette ki Kolumbiát

Anglia 11-esekkel ejtette ki Kolumbiát

Hosszabbítás után 1-1-re állt Kolumbia és Anglia nyolcaddöntője a labdarúgó-világbajnokságon, Moszkvában, így 11-es rúgások következtek. A párbajt Anglia nyerte 3-4 arányban. 

Anglia 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után 11-esekkel 4-3-ra legyőzte kedden Kolumbiát Moszkvában, így bejutott a legjobb nyolc közé az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

A moszkvai Szpartak Stadionban lejátszott nyolcaddöntős összecsapás első negyedórájában az angolok nagy tempót diktáltak, de nem játszottak kapura veszélyesen, azután pedig visszaesett a tempó, a kolumbiaiak időnként kijöttek a kapujuk előteréből, helyzet azonban továbbra sem alakult ki.

A második félidőben sok volt a szabálytalanság, a reklamálás, különösen azután, hogy Harry Kane az 57. percben értékesítette az angoloknak megítélt büntetőt. A folytatásban a dél-amerikaiak aktívabbá váltak, igyekeztek támadásokat vezetni, és a 93. percben Yerri Mina fejesével egyenlítettek. A hosszabbításban nem esett gól, a tizenegyespárbajban pedig a kolumbiaiak kétszer, az angolok egyszer hibáztak. Utóbbiak ellenfele a szombati, szamarai negyeddöntőben Svédország válogatottja lesz.

Ezzel a negyeddöntő végső meccsösszeállítása a következő.

Forrás: Google
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő