6 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaAugusztus elején startolhat a másodosztály, készülhet a PMFC

Augusztus elején startolhat a másodosztály, készülhet a PMFC

Augusztus 2-án indul az NB II., ami már a PMFC-t is érinti. Az idő előtt lezárt harmadosztály középcsoportjának nyerteseként a pécsi klub kapta meg a lehetőséget az indulásra. Az összes hazai bajnokság nevezési határideje július 3-a.

Az MLSZ június 10-én döntött arról, hogy a 2020-2021. évi nagypályás vagy csökkentett pályaméretű labdarúgó-bajnokságok, -kupák nevezési határideje egységesen 2020. július 3. (péntek) 12 óra.

A másodosztály első fordulóinak tervezett, legkorábbi időpontja augusztus 2-a.

A hivatásos labdarúgók nyári átigazolási időszaka pedig 2020. július 1. – szeptember 22. éjfél közötti időszakra módosult.

Mint korábban azt megírtuk, számos követelménynek kell teljesülnie ahhoz, hogy a PMFC szerepelhessen a másodosztályban. Több kitétellel nincs probléma, ám vannak olyanok, amelyek fejtörést is okozhatnak.

https://www.pecsma.hu/top/jog-tulaj-penz-hogyan-lehet-nb-ii-es-a-pmfc/?highlight=pmfc&fbclid=IwAR3fm84f92gCXbCupSujn3G6RLJsw7zDQkrFetcxeeEXRiaZEjASfgTJtn4

Arról is írtunk, hogy jelenleg a PMFC Stadion utcai stadionja nem alkalmas NB I.-es és NB II.-es mérkőzések játszására. Az MLSZ vélhetően ennek ellenére azért engedélyezni fogja az indulást, ám hosszú távon a probléma mindenképpen megoldást igényel.

https://www.pecsma.hu/top/a-verseny-utcaban-a-volt-borgyar-palyan-epulhet-fel-a-pmfc-uj-stadionja/?highlight=pmfc&fbclid=IwAR2m-V1Qwcj2geWtyHVVbFNyYSUd8EjMV3IpnYAE3mFQzTAJEwJg9EzEnmc

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő