10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportLabdaAz őszi szezon utolsó meccsére készül a PMFC

Az őszi szezon utolsó meccsére készül a PMFC

Hazai környezetben, saját szurkolói előtt, már biztosan a tabella élén zárja a szezont a PMFC. A szomszédos Kozármisleny látogat el a Stadion utcába, akik jelenleg az 5. helyet foglalják el az NB III. Közép-csoportjának bajnokságában.

December 1-én, 13 órakor kezdődik a PMFC utolsó mérkőzése az őszi szezonban. A piros-feketék jóval az elvárásokon felül teljesítettek, és biztosan első helyről várhatják a tavaszi folytatást. Ráadásul félelmetes mérleggel zárulhat a 2019/2020-as kiírás első fele: egy fordulóval a vége előtt a pécsiek 16 meccsen 13 győzelmet, 2 döntetlent és mindössze 1 vereséget mutathatnak fel. Az egyetlen vereség pont a második helyezett Szentlőrinc ellen történt két fordulóval ezelőtt, így ők csökkenteni tudták hátrányukat a pontvadászatban a Péccsel szemben.

Több tény is mutatja a PMFC fölényét:

– 57-szer zörgették meg az ellenfél hálóját a piros-feketék, míg ők csupán 8 gólt kaptak. A találatok száma majdnem duplája a második helyezett Szentlőrincének (30);
– számos nagyarányú győzelmet arattak: 8-1 a Taksony ellen, 7-0 a Dunaharaszti ellen, 6-0 a Rákosmente és a Dabas-Gyón ellen;
– hazai pályán veretlen a csapat.

A téli szünet előtti utolsó mérkőzést december 4-én, a Magyar Kupában játssza a gárda, ahol az első osztályban futballozó Kisvárda lesz az ellenfél.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő