Csirke Ferenc csak a győzelemnek örült

Hazai pályán hozta a kötekezőt vasárnap este a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata: legyőzte a Vasas Akadémiát. A pécsiek edzője, Csirke Ferenc azonban közel sem volt elégedett együttese teljesítményével.

Az első negyed jó játéka után a másodikban fenekestül fordult fel a PEAC-Pécs játéka a Vasas ellen. Miután tíz percen át jó ritmusban, ötletesen kosárlandázott Csirke Ferenc együttese, ki harcolt magának egy kényelmesnek mondható, nyolcpontos előnyt. A félidő előtt viszont már annak is örülnie kellett a szakembernek, hogy egyáltalán vezetek lányai.

Persze azért a kötelezőt, azaz a hazai győzelmet így is bezsebelte a Pécs, Sarokék játéka azért bizony hagyott kívánnivalót maga után. Nem is meglepő, hogy Csirke Ferenc a találkozó után, győzelem ide vagy oda, igen kritikus hangot ütött meg csapatával.

– Az a pozitívum, hogy megnyertük a mérkőzést, de a látottak nem nagyon tetszettek – nyilatkozta a mérőzés után a klub honlapján a vezetőedző. – Ennyi fegyelmezetlenséggel nem lehetnek komoly céljaink ebben a bajnokságban. Sokkal több volt ebben a meccsben. Szeretnénk nagyobb célokért küzdeni, de ennyi taktikai éretlenség nem fér bele.

A PEAC jelenleg a hetedik helyen áll a bajnoskágban, nyolc győzelme mellett 9 vereséget számlálva.

PEAC-Pécs–Vasas Akadémia 81-69 (24-16, 19-26, 17-9, 21-18)

Kosárlabda-NB I., nők.

PEAC-Pécs: Szücs 3, WENTZEL 17/3, STRAUTMANE 17/9, ANDUSIC 16, KISS V. 13. Cs.: Kaposi 5, Sarok 6/6, Habling 4, Sánta. Vezetőedző: Csirke Ferenc.
Vasas Akadémia: PAPP 16/3, TÓTH O. 15, Bach 6, FRASER 21, Budácsik. Cs.: Smailbegovic 2, Madár E. 2, Szerencsés 3/3, Madár K., Salamon 4. Vezetőedző: Milos Pavlovics.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés