Darts Hétvége indul ma Pécsett

A Pécsi Darts Club (PDC) szervezésében szeptember 17-19. között minden a nyilakról, a tripla 20-akról és kiszállókról fog szólni a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Ma este, a pécsi egyesület közelmúltban elhunyt elnökére, Dervalics Attilára emlékeznek a Derva Open nyílt versennyel.Ma este 18 órától kezdődik meg a Darts Hétvége Pécsett. Az első nap az emlékezés jegyében telik majd, hiszen a közelmúltban elhuny PDC-elnök, Dervalics Attila tiszteletére rendeznek emlékversenyt, Derva Open néven. A nyílt versenyre bárki nevezhet, és bár a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy lehetőleg előzetesen már regisztrájanak rá, akár a helyszínen is be lehet nevezni.

Szombaton a Steel Nemzeti Egyéni Bajnokság utolsó előtti fordulóját rendezik meg a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Bár itt csak igazolt versenyzők szerepelhetnek, mindenkinek érdemes kilátogatni, ugyanis különleges látvány lesz, ahogy 150-200 dartsos dobálja a nyilakat egyszerre.

A Darts Hétvége vasárnap a Páros Nemzeti Bajnoksággal zárul, amely a World Cup of Darts-ból már jól ismert páros mérkőzéseknek ad színteret.

A hétvége során a csarnokba való belépéshez csupán érvényes védettségi igazolvány felmutatása szükséges.

Hirdetés