5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportDel Piero biztosan nem vonul vissza a szezon végén

Del Piero biztosan nem vonul vissza a szezon végén

Alessandro Del Piero nem fejezi be pályafutását a mostani szezon végén, annak ellenére sem, hogy a Juventus labdarúgócsapatának elnöke októberben kijelentette, a legendás futballistának ez lesz utolsó idénye a klubnál.

„Mit fogok csinálni június 30-a után? Játszani fogok, egyértelmű!” – nyilatkozta a 37. születésnapját jövő szerdán ünneplő Del Piero a Rai 1 csatornának.

A Bajnokok Ligája-győztes, világbajnok, többszörös olasz bajnok csatár arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy hol képzeli a jövőjét.

„Meglátjuk, mi lesz majd. Most azonban csak a jelenlegi idényre koncentrálok, egyelőre semmi más nem foglalkoztat” – nyilatkozta.

Del Piero 18 éve megszakítás nélkül a Juventus színeiben szerepel, még akkor sem hagyta el az együttest, amikor azt 2006-ban, a bundabotrány miatt a másodosztályba sorolták. Ő a klub történetének rekordere a lejátszott mérkőzések és a gólok számát tekintve, ezen kívül nyolcszor nyert bajnoki címet a gárdával, egyszer pedig a Bajnokok Ligájában is a csúcsra ért. Öt éve, a németországi világbajnokságon aranyérmes lett az olasz válogatottal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő