Dobogón végeztek a pécsi terepfutók az országos bajnokságon

A férfiaknál a Tabáni Spartacus, a nőknél a Hegyvidék SE-MOM triója bizonyult a legjobbnak a terepfutók pontgyűjtő csapat országos bajnokságán Pécsett.

A férfiaknál az esélyesként győztes csapatot Bakó Áron, Liszka Krisztián és Divin Péter alkotta, akik szombaton mindhárman dobogósként végeztek a normál távú egyéni ob-n.

A szervezők tájékoztatása szerint a férfiaknál 6,6 kilométeren – 310 méteres szintkülönbség mellett – 10 kötelező ellenőrzési pontot kellett teljesíteniük a tagoknak, plusz a 40 szabadon választott ellenőrzési pontot tetszőleges leosztásban.

A nőknél győztes Hegyvidék SE-MOM képviseletében a szombati versenyen Gárdonyi Csilla első, Kézdy Borbála harmadik volt, ők vasárnap Zempléni Lillával kiegészülve értek elsőként célba. A nőknél 4,6 kilométer és hat ellenőrzési pont volt a kötelező rész – 225 méteres szintkülönbség mellett –, illetve további 35 pont volt a szabadon választott „adag”.

A férfiaknál a Hegyvidék SE-MOM és a Szegedi Vasutas, a nőknél a Tabáni Spartacus és a Pécsi Vasutas végzett dobogós helyen.

Eredmények:
férfiak:
1. Tabáni Spartacus (Bakó Áron, Liszka Krisztián, Divin Péter) 1:11:58 óra
2. Hegyvidék SE-MOM 1:16:45
3. Szegedi Vasutas SE 1:18:54

nők:
1. Hegyvidék SE-MOM (Gárdonyi Csilla, Kézdy Borbála, Zempléni Lilla) 1:00:03 ó
2. Tabáni Spartacus 1:03:27
3. Pécsi Vasutas SK 1:08:24

Kiemelt képünk illusztráció.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés