Döntetlent játszott a Pécs a ZTE-vel

A sereghajtó ZTE hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a Péccsel a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is nyeretlen a pontvadászatban.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
ZTE FC-Pécsi MFC 0-0
——————–
Zalaegerszeg, 3400 néző, V: Németh Á.
kiállítva: Bajzát (86.)
sárga lap: Kovács Gá. (43.), Máté (78.), Kocsárdi (86.), Pavicevic (87.), illetve Andorka (27.), Bajzát (60.), Markovic (70.), Zeljkovic (72.)

ZTE:
—-
Jahic – Kovács Ge., Bogunovic, Ganugrava – Kocsárdi, Hervas (Polareczki 58.), Máté, Szakály D., Hidvégi – Kovács Gá., Balázs (Pavicevic 73.)

Pécs:
—–
Dibusz – Simonfalvi, Lantos, Goia, Markovic – Nagy O. (Fröhlich 91.), Regedei, Zeljkovic, Demjén (Okoronkwo 68.) – Andorka (Scepanovic a szünetben), Bajzát

A lendületesen kezdő ZTE az első félidőben enyhe mezőnyfölényben játszott, de a legnagyobb helyzetet mégis a vendégek hagyták ki.

A szünet után továbbra is a két 16-os között hullámzott a játék, a nagyobb helyzetek a pécsiek előtt adódtak. A hajrában egy kiállítás után a hazai csapat akár megszerezhette volna első győzelmét, de nem tudott élni az emberelőnnyel. Az összkép alapján igazságos döntetlen született.

Hirdetés