Döntetlent játszott a Pécs

A Pécs 1-1-es döntetlent ért el Székesfehérváron a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén – adta hírül az MTI. 

hirdetés

A frissen igazolt Szélesi Zoltánnal a soraiban aktívabban kezdte a mérkőzést a Puskás Akadémia. A Pécs a hazaiak vezetését eredményező tizenegyest követően fölénybe került és ennek eredményeként egyenlített.

A második félidőben elvétve forogtak veszélyben a kapuk. A vendég együttes Pölöskey kiállítása miatt tíz emberrel fejezte be a találkozót. Az alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Az újonc Puskás Akadémia utoljára kényszerült Székesfehérváron fogadni riválisait, ugyanis felcsúti stadionját hétfőn avatják fel.

 

  • gyenge mérkőzés

    Kiábrándító, nagy-nagyon gyenge játék !!!! Talán a helyszinen nem lehetett annyira ez feltűnő, de a Tv. közvetítésből nagyon lesírt. Ilyen játékot bármelyik megyei meccsen lát a kilátogató néző, és talán nagyobb hajtás mellett, ráadáskén jóval nagyob nézőszám előtt. A mérkőzés hajrájában a kezezés, abszolut amatőrségre vall, nem pedig profizmusra. Természetessen ha itt Pécsen lehet egyáltalán erről beszélni hogy profizmus !!!!!