Edzőpark épült Kertvárosban, amit neked is ki kell próbálnod!

November elején jelentették be, hogy új edzőpark épül Kertvárosban, a Diána tér közelében, csütörtökön pedig már át is adták a létesítményt, amit ezután bárki ingyenesen használhat.

Pár hete jelentették be Kertvárosban, hogy a Diána tér közelében felnőtt edzőpark épül a Nemzeti Sportközpontok beruházásában – csütörtökön pedig már az átadót tarthatták ugyanott.

Már használható is az új létesítmény

– Öröm, ha egy beruházás határidő előtt elkészül, még inkább az, ha egy fontos, sportcélú beruházásról van szó – mondta a csütörtöki átadón Csizi Péter, Kertváros országgyűlési képviselője. – De a legjobban akkor fogunk örülni, ha azt látjuk, hogy tavasszal már sokan használják az új edzőparkot.

Vári Attila, Csizi Péter és Csizmadia Péter adta át az edzőparkot

Csizmadia Péter, a terület önkormányzati képviselője hozzátette, hiánypótló beruházásról van szó, hiszen ilyen létesítmény nem volt eddig a környéken, most viszont ingyen használhatja majd sok ezer ember az edzőparkot. Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója kiemelte, egyre népszerűbbek ezek a kültéri edzőparkok, és jól kiegészítik akár az egyéb sportokat is.

Országszerte egyre népszerűbbek az edzőparkok

November elején egyébként még csak egy füves terület volt a helyszínen, mostanra a tízmilliós beruházásban 15 korszerű eszközt telepítettek, amelyeken mintegy 140-150-féle gyakorlat végezhető.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Uránvárosba is épült, de a Tási udvarában, amit nem lehet használni, mert zárva az udvar.

Comments are closed.