Egervári reméli, hogy Gera visszatér

A magyar labdarúgó-válogatott pénteken kinevezett szövetségi kapitánya, Egervári Sándor bízik benne, hogy Gera Zoltán visszatér a csapatba. A magyar szövetség honlapjának közlése szerint a szakvezetőnek pénteken este sikerült telefonon elérnie a Fulhammel Svédországban edzőtáborozó játékost, aki még tavaly ősszel jelentette be, hogy bizonytalan ideig nem kíván pályára lépni a válogatottban.

hirdetés

Az Erwin Koemant váltó szövetségi kapitány és a futballista első beszélgetése után Egervári reméli, hogy rövidesen megnyugtatóan rendeződik Gera ügye.

“Egyelőre nem zártuk le a kérdést, de a rövid beszélgetés után bizakodó vagyok Gera Zoltán válogatott szereplését illetően. Abban maradtunk, hogy a napokban sort kerítünk egy személyes találkozóra is, amely során alaposabb eszmecserére is lehetőség nyílik, s azt követően remélhetőleg már jó hírekkel szolgálhatok a futballista visszatérésével kapcsolatban – mondta az új szövetségi kapitány, aki a nemzeti csapat kispadján az angolok elleni, augusztus 11-i, Wembley Stadionban rendezendő barátságos mérkőzésen mutatkozik be.

hirdetés