13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaEltiltották a bundázásra kért pécsi focistát

Eltiltották a bundázásra kért pécsi focistát

Szeptember végén megpróbálták megbundázni a PMFC egyik meccsét, s bár a kísérlet sikertelen maradt, az ügyben megkeresett Törtei Tamást a Magyar Labdarúgó Szövetség eltiltotta a focitól.

Mint ismert, a PMFC labdarúgóját, Törtei Tamást azzal a céllal keresték meg, hogy az október 5-i Siófok-PMFC mérkőzés eredményét próbálja meg úgy befolyásolni  – csapattársait is bevonva -, hogy a találkozót a Pécs elveszítse. A focista a megkeresésről – az MLSZ szabályzatával ellentétesen  – nem értesítette a klub vezetését azonnal, hanem két nappal később játékostársát is tájékoztatta a történtekről, majd csak ezután tett jelentést a vezetőségnek.

A klub már ekkor felmentette a játékost az edzések látogatása alól, és az MLSZ-hez fordult. A PMFC közlése szerint az ügyben kedden ült össze a szövetség fegyelmi bizottsága, amelynek a határozata alapján Törteit 2011.12.31-ig eltiltották minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől.

Törtei Tamást korábban azzal a céllal keresték meg, hogy az október 5-i Siófok-PMFC mérkőzés eredményét próbálja meg úgy befolyásolni  – csapattársait is bevonva -, hogy a találkozót a Pécs elveszítse – olvasható a pécsi klub lapunkhoz eljuttatott hétfői  közleményében.

Egyébiránt a bundázási kísérlet kapcsán a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság  gazdasági vesztegetés bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő