11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaEmlékeztető: nevezési hajrá a kispályás focira

Emlékeztető: nevezési hajrá a kispályás focira

Március 10-én lejár az Intersport-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó bajnokság nevezési határideje. Az utolsó napokban a szervező Pécsi Sport Nonprofit Zrt. megerősített stábbal fogadja a jelentkezésüket az utolsó pillanatra hagyó csapatokat.

Ráadásul több helyszínen is: délelőttönként a Lauber Dezső Sportcsarnokban, 15-18 óra között pedig a mérkőzéseknek otthont adó Várkői-stadionban. Emellett természetesen továbbra is él az elektronikus jelentkezés lehetősége, a [email protected] címen, valamint a 06-30/952-8598-as mobilon Ábrahám Attila, a bajnokság főszervezője is várja az érdeklődőket.

A bajnokság menetéről, szabályairól, a nevezés feltételeiről minden információt megtalálnak az érdeklődők az alig két héttel ezelőtti életre hívása ellenére máris népszerű www.kispalya.baranyafoci.hu honlapon is. Itt egyébként ezen túlmenően valamennyi osztály összes csapatáról és azok minden játékosáról is részletes adatbank áll rendelkezésre.

A szerkesztők itt gyűjtötték össze a kispályás sorozatról szóló aktuális híreket, illetve folyamatos sajtószemlét is kapnak az olvasók, akik természetesen a kupa facebook-oldalán rögtön bárkivel meg is oszthatják véleményüket. A március 28-ai rajt után mindez azonnal frissített eredménylistával, tabellákkal, statisztikákkal egészül majd ki.

Az e-mailben jelentkezők számára fontos információ, hogy bár a nevezés e módja a regisztrációhoz elegendő, ám a (tavalyihoz képest jelentősen csökkentett) nevezési díj befizetése így is elengedhetetlen annak érvényesítéséhez.

Forrás: Pécsi Sport Nonprofit Zrt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő