Eredményes két hetet zárt a PMFC

Második téli felkészülését is megnyerte a PMFC, amely múlt héten hazai pályán fogadta a megyei rivális Kozármisleny FC együttesét.

A játékosok és a pécsi drukkerek is jókedvűen hagyták el múlt hét szerdán a PMFC Stadion utcai létesítményét, hiszen amellett, hogy jól játszottak a piros-feketék, még meg is tudták nyerni a Kozármisleny elleni találkozót. A szurkolók elégedettek lehettek a látottakkal, hiszen mindkét csapat hajtott, ráadásul a négy hazai gól mellett egy vendég is született, így összesen öt gólnak örülhetett a publikum. Vas László szerint azonban korai lenne örülni a sikernek, hiszen sok van még hátra a bajnokság folytatásáig.

– A foglalkozás elérte a célját. A felkészülés egyik állomásának tekinthetjük ezt a mérkőzést, nem volt ez se több, se kevesebb annál. A terhelésen van a hangsúly ezekben a napokban, az edzéseket két hete kezdtük el, így egyetlen fontos célunk lehet csak, hogy a bajnokság rajtjára optimális állapotba kerüljön a gárda. A játékosok hozzáállásának és a mutatott játéknak természetesen örültem – fogalmazott a PMFC vezetőedzője, Vas László.

Hirdetés