12 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportÉremesővel fejezték be az évet a PSN úszói

Éremesővel fejezték be az évet a PSN úszói

Az 52 Csík Ferenc Emlékversenyen zárták a 2020-as esztendőt a PSN Zrt. úszói. És ha már ott voltak a versenyen, elképesztő ütemben gyűjtötték ott az érmeket, szám szerint 71-et – adta hírül a PNS Zrt. honlapja.

A megszokottól eltérően előfutam-döntős szervezésű versenyen nem volt elég egyszer délelőtt jól úszni egy adott számot, a délutáni döntőben kellett igazán jól szerepelni. A pécsi úszók ennek maradéktalanul eleget tettek, hiszen csak úgy szórták az egyéni csúcsokat, és összesen 71 éremmel, megszámlálhatatlan oklevéllel tértek haza.

Jászó Ádám a verseny 100 méter gyorsúszására meghirdetett különdíjat is elhozta, amihez óriási egyéni csúcs (49,96) és a világbajnoki bronzérmes Holoda Péter legyőzése szükségeltetett.

A versenyzői csoport kiváló szereplése mellett a legkisebbek is nagyon szépen javultak, egyre gyakrabban érdekeltek az eredményhirdetésnél. Egy kiváló csapat szerepelt ezen a versenyen, jól felkészülten, remek eredményeket hozva.

– Az évről ugyan még fogunk összefoglalót írni, viszont addig is köszönetet mondunk a PSN Zrt. Sportiskolának a támogatásáért, a legnehezebb helyzetben is mindig mellettünk álltak, és segítették a felkészülésünket. Köszönjük a szülőknek a támogatást, a sportolóknak a kitartást és az edző kollégáknak az egész éves áldozatos munkájukat, aminek eredménye az év utolsó versenyén is megmutatkozott. Gratulálunk mindenkinek – mondott köszönetet Jancsik Árpád szakosztályvezető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő