10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaÉrtékes döntetlen a Debrecen ellen

Értékes döntetlen a Debrecen ellen

Harcos, küzdelmes mérkőzésen áll helyt a listavezető ellen a PMFC, s bár a győzelmet nem tudta a csapat megszerezni, de így sikerült a hazai pályán megőrizni a veretlenségét a listavezető Debrecen ellen. Pécs az első félidőben fölényben játszott, csak a második játékrészben egyenlítődtek ki az erőviszonyok.

Két pontra csökkent a listavezető és a mezőnyben egyedüliként veretlen Debrecen előnye a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában, miután vasárnap döntetlent játszott az újonc Pécs vendégeként, míg korábban elsőszámú üldözője, a Győr hazai pályán egygólos győzelmet aratott a címvédő Videoton felett.
OTP Bank Liga, 13. forduló:
Pécsi MFC – DVSC-TEVA 0-0
————————-
Pécs, 3500 néző, v.: Vad
sárga lap: Scepanovic (42.), illetve Bódi (24.), Varga J. (27.)

Pécs:
—–
Dibusz – Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Marovic – Regedei, Zeljkovic, Scepanovic, Nagy O. (Gyánó, 87.) – Bajzát (Andorka, 79.), Horváth Zs. (Demjén, 76.)

DVSC:
—–
Novakovic – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Varga J., Bódi, Bouadla, Szakály P. – Kulcsár T. (Nikolic, 65.), Coulibaly (Rezes, 82.)

Az első félidőben jobban játszott a Pécs, a vendégek csak a 34. percben lőttek először kapura. A folytatás már sokkal élvezetesebb játékot hozott, mindkét oldalon bőségesen akadtak helyzetek, de gól azért nem született, mert amikor kellett, Dibusz és Novakovic is képes volt a bravúrra.

MTI/PécsMa.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő