Hétről hétre jobb formában van a PSN Zrt. Sportiskola atlétája, Fazekas Milán, aki a felnőtt OB-n és a Gyulai István Memorial Magyar Nagydíjon is rajthoz állt. 

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. írt oldalán a fiatal sportoló teljesítményéről.

A 123. Felnőtt Magyar Bajnokságon nagy csatát hozott az 1500 méteres síkfutás döntője, amelyen mindössze 5 század döntött a helyezettek között, a pécsi Fazekas Milán végül az előkelő hetedik helyen ért célba, 5000 méteren pedig az idei legjobbját futva 14.56,57-es idővel a nyolcadik helyen végzett.

A Magyar Nagydíjnak dobogós reményekkel vágott neki a PSN Zrt. sportolója, végül mindössze hat tizeddel maradt el a harmadik helytől, egyéni csúcsot futva negyedikként zárt. A fiú a következőket nyilatkozta a PSN-nek.

– Nagyon örülök az elmúlt három versenyemnek, a felnőtt OB igazán izgalmas volt számomra, hiszen már csak egy hajszál választott el 1500 méteren az ötödik helytől. Ráadásul 5000 méteren az idei legjobb eredményemet is megfutottam, így igazán örülök a teljesítményemnek. A Gyulai Memorialon mindig nagy élmény versenyezni, a tavalyi helyezésemen itt is sikerült javítanom, az egyéni csúcs pedig kárpótol azért, hogy csak nagyon kevés választott el a dobogótól – árulta el a sportoló.

Hirdetés