13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaFizet a Pécs 2010 a feljelentőinek

Fizet a Pécs 2010 a feljelentőinek

Péntekig rendezik Nagy-Bujdosó Nóra felé a tartozást, Fegyverneky Zsófiának pedig a január 31-fizetik meg az elmaradásokat – mondta a Pécsi Női Kosárlabda Kft. ügyvezetője, Albert Tamás a Pécs TV híradójának. A szurkolók gyűjtést szerveznek a Pécs 2010 megmentéséért.

Mint ismert, Fegyverneky Zsófia (képünkön) és Nagy-Bujdosó Nóra feljelentette a klubot a Magyar Kosárlabda Szövetségnél (MKOSZ), amiért az a többször módosított időpontokra sem rendezte velük szembeni tartozását.

A Pécs 2010 kosárlabdacsapatot működtető kft. igazgatója, Albert Tamás közölte: kedd délben postázták azt a beadványt, amely szerint Nagy-Bujdosó Nóra felé fennálló 1,2 millió forint tartozást elismeri a klub ígéretet téve arra: e hét péntekig rendezik azt. Ugyanakkor Fegyverneky Zsófia felé a korábban elfogadott ütemezés szerint október 31-ig szóló időszakra vonatkozóan nincs adósságuk. További tartozásait még január végéig rendezi a csapat.

Az ügyvezető megjegyezte azt is, hogy a Pécs 2010-nek közel 36 millió forintra van szüksége a közeljövőben. Ebből lenne mód az összes – volt és jelenlegi – játékosaik felé fennálló elmaradásuk kiegyenlítésére, azt azonban nem tudta megmondani, hogy pontosan mikor kerülhet sor a kifizetésekre.

A Pécs 2010 csapatának szurkolói mindeközben gyűjtést is kezdeményeztek: november 27-én a Győr elleni hazai mérkőzésen közjegyző által lezárt gyűjtődobozokba dobhatják be a felajánlásaikat a csapat szimpatizánsai. Felhívásuk szerint így mentenének meg egy értéket Pécsett.

E kezdeményezés mellé már vállalkozások is felsorakoztak – tért még ki a példaértékű összefogásra az ügyvezető.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő