13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaFontos meccset nyert a PMFC Pápán

Fontos meccset nyert a PMFC Pápán

A kiesés elől menekülő Pécs kétgólos győzelmet aratott a sereghajtó és egyre nehezebb helyzetbe kerülő Pápa vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

A hazaiak így már nyolc meccse nyeretlenek, míg a vendégek 2012 ősze után győztek ismét a Perutz Stadionban.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Lombard Pápa Termál FC – PMFC-Matias 0-2 (0-0)
Pápa, 500 néző, v: Vad II
gólszerzők: Pauljevic (54.), Frőhlich (78.)
sárga lap: Bogunovic (47.), Sluka (52.), illetve James (79.)

Pápa: Szűcs – Jagodics B., Nagy T., Bogunovic, Csizmadia – Csilus (Pongrácz, a szünetben), Randjelovic, Sluka, Völgyi (Vankó, 58.) – Popin (Waltner, 68.), Seye

Pécs: Poleksic – Horváth A., Balogh B., Ojdanic, Uzoma – Pauljevic (Frank, 90.), Márkvárt, Weitzer (Heffler N., 75.), James, Szatmári – Makriev (Frőhlich, a szünetben)

Az első félidőben valamelyest mezőnyfölényben futballozott a Pécs, a házigazda együttes a biztos védekezésre helyezte a hangsúlyt. A vendégek valódi helyzetet nem tudtak kialakítani, így 0-0-s állásnál vonultak szünetre a felek.

A folytatásban aztán tíz perc sem kellett ahhoz, hogy megtörjön a jég: a Pécs egy egyéni akció után Pauljevic révén megszerezte a vezetést. A Pápa lassan ébredt, emiatt a hajrá kezdetére már kétgólos hátrányba került, végül pont nélkül maradt, mert nem tudott újítani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő