9 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapSportMég lehet adakozni Fűzy Ákos családjának

Még lehet adakozni Fűzy Ákos családjának

Még három napig, október 10-én, csütörtökön éjfélig lehet licitálni a magyar válogatott által dedikált és a Király utcában kiállított vízilabdára. A befolyt összeget a balesetben elhunyt Fűzy Ákos családja kapja meg.

Fűzy Ákos barátai az emlékére rendezett emléktornán túl további lehetőségeket is teremtettek a mesteredző családjának megsegítésére. A férfi vízilabda-válogatott egy dedikált labdát ajánlott fel, amelyet mindannyian dedikáltak is, majd Szívós Márton adta át a sportcsarnokban Fűzy Ákos özvegyének.

Füzi7

 

A labdát ezután árverésre bocsátották, a befolyt összeg teljes egészében a családot illet. Licitálni még bő három napig, azaz október 10-én éjfélig lehet, a felajánlott összeget az [email protected] e-mail címre várják. (A licit összege pillanatnyilag – okt. 7-én reggel – 80 ezer Ft-nál tart.)

Ezen túlmenően Fűzy Ákos születésének 50. évfordulójáig, november 28-áig él az a nemes célra létrehozott alszámla is, amelyre olyan magánszemélyek és cégek felajánlásait várják, akik a fentieken túlmenően is szeretnének és tudnak is segíteni Fűzy Ákos családjának.

A számla elnevezése és száma: Kosárlabda Akadémia Sport Kft. „Fűzy Ákos családjának megsegítésére” 11731001-20702735.

 

Füzi2

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő