10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaGajág Gergő aláírta élete első profi szerződését!

Gajág Gergő aláírta élete első profi szerződését!

Új ember érkezett a PMFC felnőtt csapatához. Gajág Gergő 2007 óta játszik a Pécsi MFC-ben, szurkolóink azonban az október 10-i Vasas elleni Ligakupa találkozó után ismerhették meg a nevét, aki akkor csereként állt be a 34. percben.

Hazai környezetben a két héttel későbbi itthoni visszavágón debütált, ahol végig a pályán volt. Ezt követően a nagy népszerűségnek örvendő „Tehetséggyanús” utánpótlás rovatunkban közelebbről is bemutattuk játékosunkat. A nemsokára 19 éves futballista 2015. június 30-áig írt alá a PMFC-MATIAS-al.

Gergő 1994. január 2-án született, pályafutását szülővárosában, Szigetváron kezdte, majd 2007-ben igazolt Pécsre. Azóta eltelt időszakban először az U15-ös, majd U17-es és U18-as csapatunkba bizonyított a belső védő, végül U19-es csapat meghatározó játékosává vált. Az idén mutatott teljesítményével bebizonyította, hogy megérett a profi szerződésre.

A szerződése aláírását követően nyilatkozott klubunk honlapjának.

„U15-ben kerültem a PMFC-hez, mindenképpen kemény munkával és nagyon sok segítséggel jutottam el idáig. Több edzőm is volt, ahogy lépkedtem fel a korosztályokban. Itt említeném meg Kósa Sándort, Kovács Zoltánt, és Turi Zsoltot. Mindenkinél nagyon jó munkát végezhettem és mindenhol megpróbáltam a maximumot nyújtani. Új kihívás lesz ez nekem, de szeretem a kihívásokat. Remélem ezzel is minél előbb megbirkózom. Szeretnék mihamarabb bemutatkozni a nagy csapatban, de egy középső védőnek csereként elég nehéz a pályára lépés. Ezért az a célom, hogy minél előbb beküzdjem magam a kezdőcsapatba, hogy alapemberré váljak.”

Gajág Gergő szerződésének aláírásával kapcsolatban megszólaltattuk Dr. Elbert Gábor, cégvezetőnket:

– Eltökélt szándékunk, hogy a saját nevelésű gyerekeink sorra megkapják a lehetőséget a bizonyításra! Ezen az őszön rövid idő alatt bebizonyosodott, hogy ha az utánpótlásban valóban nevelésre és képzésre fektetjük a hangsúlyt és a játék áll a középpontban, akkor lehet igazi előrelépést produkálni! Ez hitet adhat a kisebbeknek és a szülőknek is, hogy érdemes Pécsett futballistává lenni. Gergő és néhány társa, aki a télen profi szerződési ajánlatot kap csillogó szemmel, boldogan megy haza Karácsonyozni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő