Gálameccset játszottak a pécsi öregfiúk

A találkozót követően a kecskeméti és a pécsi csapat egy kötetlen vacsorára ült össze, majd közösen tekintették meg az NB III.-as bajnokit is – írják a PMFC hivatalos oldalán. 

A vasárnapi KTE-PMFC NB III.-as bajnoki mérkőzést megelőzően a korábbi kecskeméti és pécsi kedvencek csaptak össze a SZIK pályán, ahol végig jó hangulat, illetve sok nevetés kísérte a gálameccset. Az öregfiúk találkozóját végül a lila-fehérek nyerték meg 3-2-re, pécsi részről Mészáros Ferenc és Kulcsár Árpád talált be. A két csapat programja ezt követően egy közös vacsorával, valamint meccsnézéssel folytatódott.

A Kecskemét elleni gálameccsen a vendég PMSC csapatát erősítette Bodnár László, Lőrinc Antal, Nagy Ervin, Tomka János, Lehota István, Koleszár Viktor, Szabados József, Kulcsár Árpád, Mészáros Ferenc, Biodrowich Péter, Lehota Tibor, Megyeri Károly, Kocsis István, illetve Czéh László, utóbbi egy-egy félidőt játszott mindkét oldalon, míg a piros-feketék csapatvezetői feladatkörét Toma Árpád látta el ezúttal is.

Hirdetés