8 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportGólgazdag nyitány a kispályán

Gólgazdag nyitány a kispályán

Március utolsó napján gólgazdag mérkőzésekkel kezdődött meg, és közben már a második fordulón is túljutott az idén a Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság.

A Szuperligában már az első fordulóban született eredményekből látszik, hogy három csapat kiemelkedik a mezőnyből. A Linox Róth-Ker, a Hungaro Chemicals és a Diana Vendéglő SE a második találkozóján is győzni tudott, utóbbi gárda ráadásul a bajnoki címre is esélyes Duplex Rotát verte meg gólgazdag találkozón. Az I. osztály sokkal kiegyenlítettebbnek tűnik, izgalmas csatákra van kilátás a bajnoki címért és a kiesés elkerüléséért is. A II. osztályban szintén három együttes teljesít kimagaslóan.

Az éllovas Baranya Aranya, a Sárga Lap és a Dozsó SE emelkedik ki a többiek közül. A harmadosztályban két forduló után hibátlanul áll a Nonstop és a Duraku Pékség a tabella élén. A szenior A és B-csoportokat a Kungáz Bt. és az AC Mecsek Klíma, valamint az Amatőrök és az FC Candy vezeti, a mezőny végén van mit javítania a pontnélküli csapatoknak. A szenior 50+ osztályban játszották a legszorosabb összecsapásokat, azonban a tavalyi bajnok Európa Pékség nagy meglepetésre kikapott az újonc Pécsi Honvéd SE gárdájától.

Sajnos, ahogy tavaly oly sokszor, már most, a második körben beleszólt az időjárás a forgatókönyvbe, így a múlt szerdai meccseket az esős, szeles, játékra alkalmatlan időjárás miatt későbbre halasztották.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő