5 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaGyőzött a PMFC idegenben, mégis balhéztak a szurkolók

Győzött a PMFC idegenben, mégis balhéztak a szurkolók

Több játékos sérülés miatt nem tudta vállalni a hétvégi meccset, így még több fiatal juthatott lehetőséghez Hódmezővásárhelyen. Habár ez némi fejtörésre adott okot, sikerült behúzni a 3 pontot. 

Végeredmény: Hódmezővásárhelyi FC – PMFC 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Geiger (61.), illetve Kálmán (46.), Erdős (70.)

Az már kevésbé dicsőséges, hogy hírt kapott az ultrák hatalmas balhéja is, amiről a sport365.hu számolt be részletesen.

Történt ugyanis, hogy az előző idény balhés HFC-PMFC-je után (ahol az utóbbi évek egyik legnagyobb harmadosztályú balhéja és az ezzel kapcsolatos terrorelhárítási beavatkozás máig emlékezetes) ezúttal a hazai csapat kikötötte, hogy biztonsági okokból a pécsi drukkerek előzetes regisztráció után vásárolhatnak jegyet és léphetnek be a találkozóra. Igen ám, csakhogy erre a pécsi ultrák fittyet hánytak, s mindössze öten tették meg azt a néhány másodperces fáradtságot, hogy elkerüljék a kellemetlenségeket. Akik nem regisztráltak persze szintén fogták magukat, beültek a buszba, és Baranyából elmentek Csongrádba, ahol rájöttek, hogy ők márpedig nem fogják látni az összecsapást.

Már az első percekben egymásnak feszült a provokáló vendégtábor a hazai szurkolók egy csoportjával, a különbséget az jelentette, hogy előbbiek a kerítésen kívülről, utóbbiak a kerítésen belülről szitkozódtak. Ahogy az alábbi videón látszik, a rendőrség nagy erőkkel kivonult a helyszínre, felkészülve az esetleges beavatkozásra. Erre végül nem volt szükség.

Kiemelt képünk illusztráció.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő