10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportHalász is marad a PVSK-nál

Halász is marad a PVSK-nál

Halász Ákos az évek folyamán bebizonyította, hogy érdemes volt edzői bizalmára. Folyamatosan fejlődött a pécsi mesterek keze alatt, mára pedig olyan irányító vált belőle, akit nem lehet a kispadon felejteni.

Ákos immár a mérkőzések felében dirigálta úgy a csapatot, hogy az a végelszámolásnál rájátszást, mi több, 7. helyet érjen.

Bár voltak megkeresései, Ákos mégis a PVSK mellett döntött. – Úgy érzem, még korai lenne a váltás. Csirke Feri mellett sokat fejlődtem az elmúlt években és a csapattársaimmal is jól kijövök – indokolta döntését a kosaras. – A munkát a nyáron is folytatni szeretném, van pár dolog, amit fejleszteni szeretnék a játékomban a jövő szezonra – árulta el Ákos a terveit.

A pihenő is ráfér a fiatalra, hiszen több mint 50 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idényben a PVSK felnőtt, a B-csoportos, vagy épp U23-as csapataiban.

Ákossal együtt immár 5 játékosnak van élő szerződése a 2014/15-ös szezonra, így Csirke Ferenc a Halász, Bíró, Budimir, Harazin, Horti ötössel már biztosan számolhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő