Harmadikok a pécsi pólósok

Immár ötödik alkalommal rendezték meg a PSN Zrt.-Orfűi Aquapark Europolo Experience Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda-tornát július végén. Az 1998-ban és később született pólósok csatájában a PSN Zrt. Sportiskolájának gárdája a harmadik lett.

Ágner Zoltán, a pécsi csapat edzője szerint a torna nagyon hasznos volt, sokat tanultak belőle a játékosok, amelyet a jövő évi országos serdülő bajnokságban kamatoztathatnak.

– A tornán hullámzó volt a játékunk, a Kaposvár ellen rengeteg helyzetet kihagytunk, és a sok védelmi hiba vereséget eredményezett. Nagyon pozitív viszont, hogy másnap a belgrádi együttes ellen felszívtuk magunkat, és az egész mérkőzésen kiválóan pólóztunk. Köszönöm minden játékosomnak az egész éves munkáját, jó pihenést kívánok az alapozó időszak kezdetéig – mondta a serdülők trénere.

Lukács Gergely, a PSN Zrt. Sportiskolájának vízilabda utánpótlás szakágvezetője elmondta, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ismét jól sikerült az orfűi torna.

– Ezúton szeretnék köszönetet mondani az Orfűi Aquapark vezetőségének, hiszen nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy egy ilyen festői környezetben játszhassanak a gyerekek. Sok jó találkozót láthatott az Aquapark közönsége, emellett a csapatok is nagyon elégedetten távoztak a tornáról. A pécsi fiúk is kitettek magukért, a nagyon erős belgrádi csapat ellen mutatott teljesítményből lehet majd erőt meríteni az alapozó időszakban és a jövő évi országos bajnokságban – nyilatkozta a torna főszervezője, Lukács Gergely.

A résztvevő csapatok:

Raiders Waterpolo Club Miami (USA)
Tamalpais Waterpolo Club San Francisco(USA)
Fehérvár Póló SE (HUN)
VK Belgrad (SRB)
Kaposvár VK (HUN)
PSN Zrt. Pécs (HUN)

Hirdetés