3 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaHátrányból fordítva nyert edzőmeccset a PMFC

Hátrányból fordítva nyert edzőmeccset a PMFC

A PMFC hátrányból fordítva 3-1-es győzelmet aratott a horvát NK Marsonia ellen szombaton, felkészülési találkozón.

A Vas László vezette NB3-as labdarúgócsapatunk szombat délután a horvát harmadosztályban szereplő NK Marsonia együttesével játszotta utolsó előtti téli felkészülési mérkőzését a PMFC Stadionban, mielőtt elkezdődik az NB3 tavaszi idénye.

A találkozó 11. percében egy oldalszabadrúgást követően Matej Sivric révén a horvátok jutottak vezetéshez, 0-1. Ezt követően Adamcsek Máté került lövőhelyzetbe a másik térfélen, de kísérlete keresztbe elszállt az ellenfél kapuja előtt. A 25. percben ismét a mieink előtt adódott lehetőség, Koller Krisztián 18-ról leadott lövése azonban a keresztlécről vágódott le, majd pedig Bohata Ádám és Hegedűs Márk ziccerét hárította a vendégek kapusa. A 43. percben viszont sikerült egyenlíteni, Adamcsek Máté közelről értékesített góljával 1-1-es állással mehetteh a piros-feketék pihenőre. A fordulást követően a pécsiek szinte teljes sort cserélt, s nem kellett sokat várni az újabb hazai találatra. A 47. percben Gajág Gergő révén fordított a csapat, 2-1. A 64. percben pedig a duplázni tudó Adamcsek Máté állította be a 3-1-es végeredményt.

A csapat legközelebb a felkészülési főpróba alkalmával az NB III Nyugati-csoport éllovasát, az Érdi VSE-t fogadja március 1-jén, vasárnap 13:00 órakor a PMFC Stadionban.

Felkészülési mérkőzés

Pécs, PMFC Stadion, 130 néző.
PMFC – NK Marsonia 3-1 (1-1)
Gsz.: Adamcsek (43., 64.), Gajág (47.), ill. Sivric (11.)
PMFC: Egyed (Kovács, 60.) – Sági (Németh, 46.), Horváth (Gajág, 46.), Rácz, Katona – Bohata (Grabant, 46.), Oliveira (Nikic, 46.), Godzsajev (Geiger, 46.), Hegedűs (Kónya, 46.) – Koller (Hegedűs, 60.), Adamcsek. Vezetőedző: Vas László.

Forrás: PMFC

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő